VA-lentijnsdag komt eraan

Soms mis ik het… het hebben van collega’s. Als zelfstandige werk ik veel vanuit huis. Natuurlijk heb je online heel veel contact, maar die contacten dienen vaak een doel. De collega’s waar ik het over heb zijn de collega’s die vragen hoe het bij de tandarts was, of wat je die avond gaat eten. De koffieautomaatgesprekken. En niet alleen daar. Nu nog steeds zijn er heel wat ex-collega’s die ik nog regelmatig zie en spreek. Want collega’s worden vaak ook vrienden omdat je een tijd lang lief en leed hebt gedeeld.

Maar gelukkig zijn er ook hele leuke klanten. Klanten met wie je een klik hebt. En ze hoeven echt niet te vragen wat ik heb gegeten, maar het is wel leuk om een grapje met elkaar te kunnen maken. Of dat je wat meer van elkaar weet dan alleen het zakelijke. Om elkaar te ‘taggen’ of iets te delen als je wat interessants of leuks tegenkomt. Af en toe even bij elkaar voor een koffieautomaatgesprek. Ik hou ervan. Kortom een klant met wie je een soort VA-lentijnsrelatie hebt.

Zin in een VA-lentijnsafspraak met mij? Neem dan contact op. Leuk!
(Oh en VA staat voor Virtueel Assisitent 😊)