Content

Of je nu meubelmaker, opticien of accountant bent, zonder website word je niet meer gevonden. Als je het liefste tafels maakt of taarten of fietsen, dan is het schrijven van een tekst waarschijnlijk iets waar je je liever niet mee bezig houdt. En als je die tekst dan uiteindelijk toch hebt gemaakt en er avonden aan hebt zitten schaven, ben je dan klaar?

Nee, eigenlijk niet. Net als een bedrijf runnen is ook een website onderhouden nooit klaar. Nieuwe producten, diensten of opdrachtgevers, aanbiedingen, het laatste nieuws, openstaande vacatures en nog veel meer. De ervaring leert dat je door een website dynamisch te houden ook steeds meer informatie wilt delen. En dat kost tijd. En daar wringt de schoen. Wie houdt dit binnen het bedrijf voor je bij? Wie schrijft de tekst en zorgt ervoor dat het op de juiste plaats op de website staat en ook nog eens onder de aandacht wordt gebracht?

Houd het actueel

Het spreekt voor zich dat de informatie op uw website actueel moet zijn. Vacatures die al vervuld zijn moeten worden verwijderd en nieuws is geen nieuws als het laatste bericht een halfjaar oud is. Omdat bedrijven, in welke branche dan ook, ook digitaal representatief moeten zijn, zou het voor veel ondernemers een uitkomst zijn om de website en social media van het to-do lijstje af te halen.

Wat kan Contentueel voor je doen?

Op regelmatige, vooraf afgesproken tijden, hebben we een contactmoment. Daarin bespreken we de content op de website. Zijn de teksten nog actueel of moet er wat aangepast worden. Heb je nieuws, een vacature of een nieuw product? Heb je ruim voldoende idee├źn voor een blog, alleen de tijd om een blog te schrijven ontbreekt? Contentueel kan dat voor je uit handen nemen. Hier vind je meer informatie over mijn werkwijze.

Hoe word ik door Google gevonden?

Zoekmachines hebben aanknopingspunten nodig om een tekst te kunnen duiden. Een tekst moet dus niet alleen voor mensen, maar ook voor een zoekmachine duidelijk leesbaar zijn. Er moet een goede balans zijn tussen techniek en inhoud. Een goede SEO tekst herken je niet als zodanig. Een goede tekstschrijver maakt het verhaal voor beide doelgroepen optimaal. Zoekmachineoptimalisatie en klantvriendelijke teksten gaan hand in hand.

(SEO staat voor Search Engine Optimization)

Neem contact met mij op en samen bespreken we wat je wensen zijn.